Å være fosterforelder – en investering i fremtiden

OM FOREDRAGET:
Foredraget gir inspirasjon og motivasjon til arbeidet som fosterforelder. Du får verktøy og råd for å bli en tryggere voksenperson i relasjon til fosterbarn og øvrig familie. Gjennom åtte år har foredragsholder vært fostermor for fem gutter og hun deler sine erfaringer og snakker åpent om sine utfordringer rundt det å være forsterket fosterhjem, om biologisk familie, grenser, det å være et par i det hele.

MÅLGRUPPE:
Mennesker som ønsker å bli fosterhjem, fagfolk som jobber med rekruttering, allerede etablerte familiehjem med og uten forsterkning, beredskapshjem, og andre som har nytte av en slik innsikt

FOREDRAGSHOLDER:
Bianca Simonsen

VARIGHET:
1 - 2 timer kr 9 500,-
3 timer kr. 14 000,-
6 timer kr. 17 000,-


+ reise, diett og evt. overnatting

 

Bestill: Å være fosterforelder - en investering i fremtiden
  1. Fyll ut skjema for å sende en forespørsel om foredraget. Vi vil gi deg en tilbakemelding om foredragsholder er ledig på ønsket dato. Det er ikke en bindende bestilling før avtalegrunnlaget er bekreftet fra begge parter. Bestiller vil da motta en bestillingsavtale. Fyll nøyaktig i alle felter. Les bestillingsbetingelsene som gjelder for dette foredraget.

  2. Bestillingsbetingelser Hvis foredraget avlyses skal det gis skriftlig beskjed om dette snarest og senest 4 uker i forveien. Hvis beskjed om avlysning gis senere belastes bestiller med 50 % av honoraret. I de tilfeller foredragsholder må reise med fly eller tog, vil bestiller bli belastet den del av billetten som ikke kan refunderes.