Tanker som tvinger

Tanker som tvinger

Alder 9–13 år. Boken for deg som ønsker å forstå og hjelpe barn/ungdom med tvangsproblematikk.

En tvangstanke kan få et barn til å tenke konstant på at for eksempel maten er giftig, eller at tallet syv er farlig. En tvangshandling kan bestemme at man hele tiden skal vaske hendene eller telle ulike objekter, som biler. For barn er det faktisk veldig anstrengende å ha det slik, og det hjelper ikke at problemene som regel møtes med liten forståelse hos foreldre og venner. Hvis du selv opplever tvangstanker og tvangshandlinger, eller om du kjenner noen som har dem, så er dette riktig bok for deg.

Boken er i to deler, der første del består av korte illustrerende historier om Kaspers og Maris utfordringer i hverdagen. Historiene kan gjerne leses sammen med en voksen. Andre del er for voksne som ønsker å hjelpe barn med tvangsproblematikk.

Forfatter: Anne Vibeke Fleischer
Utgivelsesår: 2013
Forlag: Gyldendal
56 sider

Inngår i serien Psykologi for barn.

Alle bøker, hefter, skrin og spill vi selger er kvalitetsvurdert og anbefales av våre fagfolk. Handler du hos oss, støtter du samtidig Voksne for Barn! Alt overskudd fra nettbutikken går rett tilbake til vårt viktige arbeid for barn og unge.

Stikkord: Oppdragelse, barneoppdragelse, grensesetting, oppførsel, ros, sinne, glede, følelser, motivasjon, høre etter, bok.
 
Pris: kr 168,-

Art. nr: 7076