Pappa er døende

Pappa er døende

Tenåringen er i en trist og vanskelig situasjon. Hun bekymrer seg for å være en belastning for vennene sine, og hun føler press på å være mer hos sin syke far.

En annen med nye venner

En annen med nye venner

Foreldrene er bekymret for at sønnen har forandret seg helt etter at han fikk nye venner. Mor er usikker på hvordan hun skal håndtere den nye oppførselen.

Blir frekkere og frekkere

Blir frekkere og frekkere

Når datteren (15) er uenig med det moren sier stikker hun bare av til faren, og motsatt. Hun setter foreldrene opp mot hverandre og truer med å flytte. Moren er sliten og frustrert.

Bare sosial på nettet

Bare sosial på nettet

Mor henvender seg til Voksne for Barn fordi sønnen på 15 år sliter sosialt. Det er kun på spill og sosiale medier han har kontakt. Hun er bekymret og ber om råd.

Vil ikke på skolen

Vil ikke på skolen

Moren til femtenåringen henvender seg til oss og er bekymret for at han hele tiden finner grunner til å ikke gå på skolen. Hun lurer på hvordan hun kan hjelpe.

Innetid og grensesetting

Innetid og grensesetting

Stemningen skifter fra god med smil og humor til full kræsj når husets tenåring skal ut – hun vil pushe innetider, vil ikke hentes og vil ikke si hvor hun skal.

Vil ikke til mor

Vil ikke til mor

Delt samvær mellom mor og far har fungert godt i alle år, men nå vil ikke sønnen på 15 til mor lengre. Moren lurer på hvordan hun skal gå frem for å snakke med sønnen.