Er du ung og vil gjøre en innsats for flyktningbarn? Da kan du bli en «Brobygger»

Er du ung og vil gjøre en innsats for flyktningbarn? Da kan du bli en «Brobygger»

Voksne for Barn søker ungdom som har lyst å gjøre en innsats for flyktninge- og innvandrerbarn. Vi ønsker å lage møteplasser mellom norske ungdommer og barn og ungdom som er flyktninger eller innvandrere.

Hensikten er at «nye barn» i din kommune får kontakt med norske barn og unge, slik at de enklere kan bli en del av lokalmiljøet de bor og lever i.

Du kan være med å gi hjelp og støtte slik at unge flyktninger og innvandrere lettere kan bli med på ulike arenaer for barn og unge.  

Du som har lyst til å være med i prosjektet blir en «brobygger» og får lærerike, spennende og meningsfulle oppdrag i ditt lokalmiljø. Dere planlegger sammen aktiviteter som dere selv liker å være med på og ønsker å la andre få ta del i.  

Du får opplæring og oppfølging av Voksne for Barns lokallag i Oslo.

Vi søker deg som –

  • er positiv og engasjert
  • er god på å etablere kontakt
  • liker å møte nye mennesker
  • skaper tillit
  • er pålitelig
  • kan holde tider og fullføre oppdrag

Vårt første møte er torsdag 9. februar, kl. 16.00-18.00 i Voksne for Barns lokaler Adressen er Stortorvet 10 ((Inngang Møllergate, Glasmagasinbygget, 4.etg.).

På møtet spiser vi pizza og snakker om prosjektet og oppdraget. Du forteller litt om deg selv og hvorfor du har lyst til å være med. Du møter ansatte i Voksne for Barn og oss om er aktive i lokallaget i Oslo.

Hvis du er interessert; møt opp for å få vite mer!

Ta kontakt med Hanne Cook Hope:

Tlf: 92811422 /epost: hanne.hope@vfb.noog fortell litt om deg selv og hvorfor du ønsker å være med.

Organisasjonen Voksne for Barn er ansvarlig for prosjektet. VfB er en ideell medlemsorganisasjon som arbeider for trygge oppvekstsvilkår og for å fremme god psykisk helse hos barn og unge. Les mer om oss på vfb.no

Velkommen!

Hilsen Lokallaget i Oslo - her kan du lese mer om oss