Hjerteforeldre

Hjerteforeldre

Fem enkle steg som bygger barnets selvtillit og hjelper dem å vokse sosialt, emosjonelt og intellektuelt. Boka er basert på professor Gottmans epokegjørende forskning gjennom mer enn 40 år, og ellers nyere forskning innen utviklingspsykologi.

"Hjerteforeldre" beskriver hva som skal til for å bygge barnas selvtillit og styrke og støtte dem på alle livets områder. Boka viser at det du gjør som mamma eller pappa i de kritiske øyeblikkene er med på å bestemme hvor barna dine ender opp sosialt, helsemessig, emosjonelt og karrieremessig. Boken viser at det er én foreldreaktivitet som har spesielt stor betydning. Metoden er enkel å lære, og er tatt i bruk av foreldre, lærere og omsorgspersoner. En unik håndbok for foreldre med barn i alle aldre!

"Et skattekammer av interessante forskningsfunn og nyttige råd og tips om barn og foreldre" Frode Thuen, professor i psykologi.

Forfatter: John M. Gottman og Joan Declaire

Undertittel: de fem enkle stegene som bygger barnets selvtillit og hjelper dem å vokse sosialt, emosjonelt og intellektuelt

Språk: Norsk (bokmål) Utgitt: 2017-07

Oversetter: Christian Heyerdahl

ISBN: 9788279008682

Forlag:Panta

Opplag: 1 (2017)

Antall sider: 312 

Alle bøker, hefter, skrin og spill vi selger er kvalitetsvurdert og anbefales av våre fagfolk. Handler du hos oss, støtter du samtidig Voksne for Barn! Alt overskudd fra nettbutikken går rett tilbake til vårt viktige arbeid for barn og unge.


Pris: kr 379,-

Art. nr: 7581