Spre ordet!

Spre ordet!

Mange vet ikke at emosjonell kompetanse kan læres og at skolen er den viktigste arenaen vi har for å løfte befolkningens psykiske helse. Hjelp oss å spre ordet!

 

1) Velg deg et bilde under

2) Høyreklikk på bildet  og velg "lagre bildet som". Lagre bildet et sted du finner igjen (gjerne skrivebordet på dataen din)

3) Logg inn på facebook-profilen din (OBS! bruker du mobil må du gå inn via: http://www.facebook.com/home.php )

4) Opprett et innlegg og last opp bildet du lagret

5) Lim inn denne teksten i innlegget ditt: 

Hei @Jan Tore Sanner.  Å lære barn om følelser kan høres banalt ut, men visste du at noe så enkelt kan være en del av løsningen på mange av de utfordringene samfunnet vårt står overfor i dag? Elever som jobber systematisk med emosjonell kompetanse har bedre klassemiljø, bedre faglig fungering, velger bedre strategier når de møter motgang, mindre mobbing og lavere frafall. Det fungerer altså både her og nå og gjør barn bedre rustet til å takle livet etter endt skolegang. Vi har en historisk sjanse nå når vi står foran store endringer i læreplanene, og folkehelse og livsmestring skal inn som tverrfaglige tema i skolen. Det krever imidlertid at det blir gjort ordentlig, at de som har kunnskap på feltet får være med og forme læreplanene, og at noe så tilsynelatende banalt som følelser blir tatt på alvor. Her kan du lese mer om saken: https://bit.ly/2uMK1y2 #fagfornyelsen

6) Klikk på "Jan Tore Sanner" og velg den første siden som kommer opp i listen.

7) Publiser

Spre ordet!Spre ordet!Spre ordet!Spre ordet!Spre ordet!Spre ordet!Spre ordet!Spre ordet!Spre ordet!Spre ordet!