Inspirasjonskveld for besteforeldre

Besteforeldre spiller en viktig rolle i barns liv. Vi har fått med oss hele Norges psykolog og bestefar Magne Raundalen for å snakke om besteforeldre anno 2019.

Dato: 21.01.2019 
Sted:Glassmagasinet, Stortorvet 10, inngang Møllergata 
Tid:kl. 17.30 - 19.30 
Pris:480,- 
 Meld deg på 

Besteforeldre spiller en viktig rolle i barns liv. Vi har fått med oss hele Norges psykolog og bestefar Magne Raundalen for å snakke om besteforeldre anno 2018. Vi håper det blir en inspirerende kveld hvor besteforeldre kan komme sammen, spise mat og diskutere sine roller.

Noen av de vanligste spørsmålene Voksne for Barn får fra besteforeldre vil bli tatt opp: 

  • Roller og problemstillinger
  • Forhold til foreldrene (egne barn)
  • Skilsmisser både hos besteforeldre og foreldrene
  • Hvor mye skal man blande seg?
  • Foreldres omsorgssvikt, hva gjør man da som besteforelder?

Og mye mer!

 

Magne Raundalen er spesialist i klinisk psykologi med mange års erfaring med mennesker i krisesituasjoner. Fra 1991 har han vært knyttet til Senter for Krisepsykologi. Her arbeider han med både barn og voksne som opplever dagliglivets krisesituasjoner. Raundalen har skrevet en rekke bøker og faglige artikler om og til barn, og har i tillegg formidlet moderne barnepsykologi til allmennheten gjennom en rekke avisartikler, kronikker, og annen mediavirksomhet.

Voksne for Barn er en ideell medlemsorganisasjon som i snart 60 år har arbeidet for barns psykiske helse og oppvekstvilkår.