Hvordan snakke med barn om døden?

Info

Målgruppe
Lærere, foreldre og foresatte

Kursholder
Tor-Håkon Gabriel Håvardsen

Dato
30.05.2023

Tid
kl 19.00 – 20.30

Pris pr deltaker
Kr 250,-

Gratis for medlemmer og Zippy/Passport.

Om foredraget

Vi både kan og bør snakke med barn om døden når det er naturlig. Mange barn vil oppleve at noen i familien, en venn eller andre de kjenner, dør.

Døden er en del av livet, også av barns liv. Alle skal dø en gang og alle kommer til å miste noen. Det er trist når noen dør, men vi vet at det er fint å være sammen med andre når man er lei seg. Tor-Håkon er opptatt av at barn og unge skal få kunnskap om døden og om hva som skjer når noen dør.

Tor-Håkon Gabriel Håvardsen har blitt et kjent fjes for mange gjennom sine TikTok-konto, der han snakker med og svarer unge på spørsmål de har om døden. Til vanlig jobber han som begravelsesagent i Vesterålen begravelsesbyrå.

Foredraget er gratis for medlemmer og for Zippy/Passport.

Er du ikke medlem? Bruk lenken under så melder du deg inn samtidig som du melder deg på foredraget. Medlemskap i Voksne for Barn koster kr. 199 per år.

Introduksjonstilbud:
Medlemskap og deltakelse på foredraget for kun kr. 195.

Våre kurs

Vi har en rekke kurs og foredrag både for foreldre og for deg som jobber med barn og unge. De fleste settes opp av oss med jevne mellomrom, men kan også bestilles. Vi kan også skreddersy kurs og foredrag knyttet til barn og psykisk helse.