Omsorgstretthet

Info

Målgruppe
Foreldre og foresatte

Kursholder
Janette Røseth

Dato
14.02.2024

Tid
19.00 – 20.00

Pris pr deltaker
Kr. 250,-
Medlemmer gratis

Om foredraget

Foredraget handler om når medfølelsen og empatien føles slunken og oppbrukt. Når en står i omsorgsbelastning over for lang tid så kan en oppleve at det er akkurat som om omsorgen blir oppbrukt, en blir omsorgstrett. Dette kan ramme alle, og handler ikke om mengden kjærlighet en har for barnet sitt, eller den man har omsorg for, men om totalbelastningen over tid. Her får du verktøy for hvordan du kan håndtere den når den oppstår, og aller helst forebygge at den skjer.

Om foredragsholderen

Janette Røseth er mamma, pårørende, kronisk syk og jobber som psykolog. Hun har et unikt perspektiv, med bakgrunn i sin egenerfaring, som gir et videre perspektiv og dybde innen tematikken. Janette er også forfatter og har skrevet bok om temaet; «Livssorg i familien. Hvordan håndtere hverdagen når barna våre rammes.»

Dette arrangementet organiseres av en av våre nasjonale nettverksgrupper, Voksne for Barn – Inkluderende oppvekst.

Introduksjonstilbud:
Medlemskap og deltakelse på foredraget for kun kr. 195.

Våre kurs

Vi har en rekke kurs og foredrag både for foreldre og for deg som jobber med barn og unge. De fleste settes opp av oss med jevne mellomrom, men kan også bestilles. Vi kan også skreddersy kurs og foredrag knyttet til barn og psykisk helse.