Barn og unge trenger deg!

Voksne for Barn søker gode brukerrepresentanter til å fremme barn og unges psykiske helse over hele landet!

Vi arrangerer opplæring for brukerrepresentanter i begynnelsen av september, og da håper vi å ha mange nye med oss! Vi ser både etter deg som er fagperson og brenner for barn og unges psykiske helse og oppvekst, og deg som har relevante erfaringer fra eget liv.

Som brukerrepresentant i Voksne for Barn representerer du barn og unge i ulike råd og fora, eksempelvis brukerråd i kommuner, helseforetak, NAV og barnevern. Det vil si at du ikke representerer deg selv, men en større gruppe mennesker, og du vil få delta i utviklingsarbeid og i beslutningsprosesser.

Du skal være trygg i rollen og får kurs i hva medvirkning innebærer og hvordan du skal utføre oppdraget. Du vil i tillegg få fortløpende oppfølging etter behov, og blir del av et aktivt nettverk med regelmessige samlinger.

Vervet er frivillig, og oppdragene varierer i art og omfang. Du velger selvsagt selv hvilke konkrete oppdrag du vil påta deg.

Er dette noe som passer for deg? Fyll ut skjemaet i dag så tar vi kontakt med deg innen kort tid!

Ja, jeg vil vite mer om å være brukerrepresentant i Voksne for Barn

Har du spørsmål kan du kontakte meg direkte på e-post ingrid.hillblom@vfb.no