Gi en minnegave

Noen ønsker å hedre å hedre den som har gått bort, ved å gi en minnegave til en sak den avdøde brydde seg om.

Sorgen og savnet etter bortgangen av en slektning eller nær venn gjør at mange ønsker å gi blomster ved gravferden som en siste hilsen. Alternativt velger noen å hedre den som er gått bort ved å gi en minnegave til en sak som avdøde brydde seg om.
MINNEGAVE: En måte å hedre den avdøde på er å gi minnegave til vårt arbeid for barns psykiske helse. (Foto: colourbox.com)


Sorgen og savnet etter bortgangen av en slektning eller nær venn gjør at mange ønsker å gi blomster ved gravferden som en siste hilsen. Alternativt velger noen å hedre den som er gått bort ved å gi en minnegave til en sak som avdøde brydde seg om. Voksne for Barn er en ideell medlemsorganisasjon som siden 1960 har jobbet for god psykisk helse og trygge oppvekstvilkår for alle barn i Norge.

Vi har alle et voksenansvar. Et ansvar for å passe på. For å tilby en trygg hånd når det trengs. For å være voksne for barn.

Slik går du frem for å gi minnegave

Den ene muligheten er å opplyse om valget av minnegave nederst i dødsannonsen, sammen med vårt VIPPS-nr 15703 eller kontonummer 7032 05 82189.

Alternativt er det også en mulighet for å foreta en innsamling under gravferden. Her kan begravelsesbyråene være behjelpelige med det praktiske arrangementet.

Takk for støtten. Det handler om en god barndom.