Testamentarisk gave

Har du har hatt engasjement for en sak hele livet, så vil du kanskje fortsette å videreføre ditt personlige verdisyn etter at du har gått bort.

TESTAMENTARISK GAVE: Du har mulighet til å støtte din hjertesak etter dine dager. (Foto: colourbox.com)

Er det å sørge for at barn skal ha en trygg barndom og god psykiske helse din hjertesak? Da vil vi informere deg om muligheten til å gi testamentarisk gave. Med en slik gave kan ditt engasjement leve videre etter at du selv har gått bort.

Enhver gave, stor eller liten, blir tatt imot med ydmykhet og stor takknemlighet. Siden 1960 har vi stått på barnas side. Ved å tilgodese Voksne for Barn i ditt testamente hjelper du oss til å gjøre enda mer for utsatte barn og ungdom i Norge.

Viderefør dine personlige verdier

Et testamente kan forenkle fordelingen av dine finansielle verdier. Men det kan også videreføre dine personlige verdier i form av testamentariske gaver. Har du ikke et testament, bestemmer arveloven hva som skal skje med dine materielle eiendeler. Men det er ikke alltid loven vil fordele dette slik du ønsker, eller slik du mener er mest rettferdig den dagen du dør. Testamente er derfor en god løsning, for da er det du selv som bestemmer hvem som skal overta dine verdier.

Ved å tilgodese Voksne for Barn i ditt testamente sikrer du at pengene går direkte til vårt arbeid for barn og unges psykiske helse og oppvekstvilkår i Norge.

Vi har alle et voksenansvar. Et ansvar for å passe på. For å tilby en trygg hånd når det trengs. For å være voksne for barn.

Kontaktperson i Voksne for Barn: 

Generalsekretær Signe Horn
E-post: signe.horn@vfb.no
Tlf:  488 96 215

Slik oppretter du et testament