Bli frivillig

Vil du være med?

Som frivillig i Voksne for Barn er du med på å bedre barn og unges psykiske helse og oppvekstsvilkår der du bor, men også i resten av landet.

Våre frivillige er kjernen i organisasjonen vår.

Som medlem i Voksne for Barn kan du styrke barn og unge gjennom frivillig innsats. Du kan være frivillig uansett hvor du bor, du kan gjøre det for deg selv eller sammen med andre. Ved å engasjere deg kan du påvirke hva vi skal jobbe med.

Som frivillig i Voksne for Barn får du jevnlig ulike typer oppdrag som du kan velge om du vil gjennomføre. Det kan for eksempel være å få saker inn i lokalavisen, dele ting på sosiale medier eller påvirke lokalt for barns beste.

To ganger per år inviteres alle frivillige til inspirasjonssamlinger der en kan møte andre engasjerte og få kunnskap om nye ting i organisasjonen og annen inspirasjon til å være frivillig. Deltakelse på disse samlingene dekkes av Voksne for Barn.

For å bli frivillig i Voksne for Barn er det fem ting som trengs (ved å klikke på lenkene finner du det du trenger):

Noe av det du kan gjøre som frivillig

Engasjer deg sammen med andre

Er du også opptatt av at alle barn i Norge skal ha en god psykisk helse og gode oppvekstvilkår? Har du lyst til å gjøre en forskjell for barn og unge der du bor, eller for en bestemt gruppe? Da kan du gjøre det som en del av Voksne for Barn, ved å melde deg som frivillig.

Engasjer deg sammen med andre

Engasjer deg som enkeltperson

I Voksne for Barn kan du gjøre en innsats for barn og unge som enkeltperson. Voksne som bryr seg om barns oppvekstvilkår og psykiske helse, og som ønsker å bruke litt av sin tid og sitt engasjement på dette, kan være frivillig.

Engasjer deg som enkeltperson

Gruppeleder for Ungt nettverk

Som gruppeleder i Ungt nettverk sørger du for at unge med vonde erfaringer får møte andre i samme situasjon.

Gruppeleder for Ungt nettverk

Bli frivillig

    Om du ikke er medlem meld deg inn her: https://voksneforbarn.profundo.no/medlem

Har du spørsmål om å være frivillig hos oss?

Ingrid Hillblom

Telefon: 970 87 838 E-post: ingrid.hillblom@vfb.no

Ingrid Hillblom

Elisabeth Wold

Telefon: 404 85 783 E-post: elisabeth.wold@vfb.no

Elisabeth Wold