Egen portal for medlemmer

Voksne for Barn har en egen portal for våre medlemmer. Her finnes flere av våre populære digitale foredrag, det beste av metoder og verktøy fra Zippys venner, Passport og Drømmeskolen og smarte tips fra kurs og seminarer.

– Ideen til en egen medlemsportal kom da vi så at vi har så mye viktig og bra materiale som vi tenker vil være gull verdt både for ansatte i tjenestene og for studenter. Nå får de alt relevant stoff på ett sted, sier Signe Horn, generalsekretær i Voksne for Barn.

Her finner du Medlemsportalen.

Innholdet er også aktuelt for alle som er opptatt av barn og unges psykiske helse og oppvekstvilkår, og som vil jobbe for at ingen barn skal opplever utenforskap.

Les også: Nyttig informasjon for medlemmer

– Samtidig er det viktig for Voksne for Barn som medlemsorganisasjon å ha mange medlemmer slik at vi blir en slagkraftig organisasjon både når det gjelder samfunnspolitisk påvirkningskraft og når det gjelder å ha frivillige som kan bidra i vårt lokale arbeid. En medlemsportal vil slå to fluer i én smekk – å tilby viktig kompetanse og kunnskap samlet på ett sted, og samtidig sørge for at vi får flere medlemmer, sier Horn.

Den nye portalen inneholder både nyttig, skriftlig fagstoff, og artikler og digitale kurs og foredrag som er utviklet gjennom det siste året og blir oppdatert jevnlig. Mye av innholdet kan brukes i samtaler med barn og unge, alene eller i grupper. Det kan også brukes i undervisningsøyemed.

– Vi håper at våre medlemmer får god og oppdatert informasjon til arbeidet de gjør lokalt og at medlemsportalen er noe de kan tilby andre for å rekruttere nye medlemmer, sier Horn.

Du får gratis tilgang til portalen når du har registrert deg og betalt medlemsavgiften.

Meld inn privatmedlem
Meld inn bedriftsmedlem

Relatert

Regjeringen skuffer familiene med dårligst råd

Vi er glade for at statsbudsjettet løfter ungdom, men svært skuffet over manglende støtte til barnefamilier. – Det er både overraskende og svært skuffende at barnetrygden står på stedet hvil, sier Signe Horn, generalsekretær i Voksne for Barn. – Mange familier er på vei inn i en krise. Det er vanskelig å forstå at regjeringen […]

Les om Regjeringen skuffer familiene med dårligst råd

Frokostseminar: Livsmestring i skolen

Her kan du se opptak fra vårt frokostseminar om livsmestring i skolen.

Les om Frokostseminar: Livsmestring i skolen

Skolestart med Drømmeskolen

Oppstart på nytt skoleår kan være hektisk for mange. På Nordpolen skole i Oslo bidrar elevmentorene til at flere skal få en god start på skoleåret. De er en Drømmeskole, det betyr at de jobber med å fremme god psykisk helse, inkludering og mestring. – Skolestarten har gått bra, vi har vært mest i elevmentorklassen. Den […]

Les om Skolestart med Drømmeskolen

Voksne for Barn på Arendalsuka

Gikk du glipp av Voksne for Barn sine arrangementer på Arendalsuka? Her kan du se de i opptak: Når skam holder barn utenfor fellesskapet: SFO – Helsefremmende arena eller oppbevaringsplass? Hvorfor klarer ikke myndighetene å bekjempe familiefattigdom i Norge? Arrangement i samarbeid med  Frelsesarmeen, Kirkens Bymisjon, Redd Barna, Røde Kors, Sanitetskvinnene og UNICEF. Ligger tilgjengelig […]

Les om Voksne for Barn på Arendalsuka

Nytt, unikt tilbud til barn som pårørende

Voksne for Barn har fått 500 000 i støtte fra Sparebankstiftelsen til vårt viktige prosjekt «Pip-klubben»! Det gjør at vi får prøvd ut tiltaket i enda flere aktuelle kommuner.

Les om Nytt, unikt tilbud til barn som pårørende

Sommerferien er her!

Sommeren er her, med en lang ferie for landets skoleelever. Her er tips til aktiviteter som koster lite eller ingenting.

Les om Sommerferien er her!