Egen portal for medlemmer

Voksne for Barn har en egen portal for våre medlemmer. Her finnes flere av våre populære digitale foredrag, det beste av metoder og verktøy fra Zippys venner, Passport og Drømmeskolen og smarte tips fra kurs og seminarer.

– Ideen til en egen medlemsportal kom da vi så at vi har så mye viktig og bra materiale som vi tenker vil være gull verdt både for ansatte i tjenestene og for studenter. Nå får de alt relevant stoff på ett sted, sier Signe Horn, generalsekretær i Voksne for Barn.

Her finner du Medlemsportalen.

Innholdet er også aktuelt for alle som er opptatt av barn og unges psykiske helse og oppvekstvilkår, og som vil jobbe for at ingen barn skal opplever utenforskap.

Les også: Nyttig informasjon for medlemmer

– Samtidig er det viktig for Voksne for Barn som medlemsorganisasjon å ha mange medlemmer slik at vi blir en slagkraftig organisasjon både når det gjelder samfunnspolitisk påvirkningskraft og når det gjelder å ha frivillige som kan bidra i vårt lokale arbeid. En medlemsportal vil slå to fluer i én smekk – å tilby viktig kompetanse og kunnskap samlet på ett sted, og samtidig sørge for at vi får flere medlemmer, sier Horn.

Den nye portalen inneholder både nyttig, skriftlig fagstoff, og artikler og digitale kurs og foredrag som er utviklet gjennom det siste året og blir oppdatert jevnlig. Mye av innholdet kan brukes i samtaler med barn og unge, alene eller i grupper. Det kan også brukes i undervisningsøyemed.

– Vi håper at våre medlemmer får god og oppdatert informasjon til arbeidet de gjør lokalt og at medlemsportalen er noe de kan tilby andre for å rekruttere nye medlemmer, sier Horn.

Du får gratis tilgang til portalen når du har registrert deg og betalt medlemsavgiften.

Meld inn privatmedlem
Meld inn bedriftsmedlem