Snakk om det!

Snakk om det!

Pakken består av en film og et hefte. Målet med filmen er å styrke relasjonen mellom fosterbarn og fosterforeldre ved å være et utgangspunkt for samtale og dialog.

Snakk om det! kom til etter en samtale med en ung mann som vokst opp i fosterhjem. Han beskrev hvordan det var for en liten gutt på 8 år og komme til en snill familie, som ville han alt godt. Men, som ikke greide å hjelpe han å sette ord på vanskelige følelser eller kommunisere på en måte som gjorde ham trygg nok til å dele sine tanker og ønsker.

Voksne for Barn har snakket med flere unge som har erfaringer med å bo i fosterhjem. Ungdommene valgte ut tema som de synes det viktig å kunne snakke godt om. Også fosterforeldre har bidratt med sine erfaringer til filmen. 

Pakken består av en film og et hefte. Målet med filmen er å styrke relasjonen mellom fosterbarn og fosterforeldre ved å være et utgangspunkt for samtale og dialog. Målgruppa er i første rekke fosterbarn, fosterforeldre eller fostersøsken. Filmen kan også være nyttig for studenter, saksbehandlere, tilsynsførere m.fl. Veiledningsheftet er skrevet for dere voksne.

Flere filmer i denne serien: 

 

Snakk om det! består av: Stikkord
FilmSe under                   Barnevern
VeiledningshefteLast ned   
    
Bestill veiledningshefte og film i nettbutikken vår  

Snakk om det from Voksne for Barn on Vimeo.