Forsidebilde november 2020

Synes du også at alle fortjener en trygg barndom, at hver enkelt skal bli sett og ikke føle seg utenfor?

Bli medlem

– Det må jo ha vært min egen skyld

NY RAPPORT: Utenforskap hos ungdom er en av de store samfunnsutfordringene vi har i Norge i dag. Selv om vi vet mye om risikofaktorene for et utenforskap, har vi til nå hatt lite innsikt i hvordan ungdommene selv opplever situasjonen sin.

I rapporten – Det må jo ha vært min egen skyld får du et unikt innblikk i hvordan unge som står i utenforskap har det.

Last ned rapporten

Produkter og tjenester

Aktivitetskort for små barn

Lek er både viktig og gøy. VI har enkle forslag til aktiviteter du kan gjøre sammen med barn i alderen 3–5 år. De passer like fint å gjøre sammen med ett barn, en gruppe barn eller sammen med alle i familien.

Aktivitetskort for små barn

Unge i tunge tider

I august trodde de fleste av oss at det verste var bak oss og at verden skulle vende tilbake til det normale. Slik gikk det ikke, og mange unge må belage seg på at det kan ta lang tid før livet blir som før.

Unge i tunge tider

Den hvite elefanten i klasserommet

Kritikken av livsmestring i skolen er betimelig, men kritikerne bommer på en ting: det er ikke livsmestring som er problemet, men de innholdsløse læreplanene og politikeres manglende forståelse av psykisk helse.

Den hvite elefanten i klasserommet

Prøv Zippys venner

Zippys venner er et livsmestringsprogram for 1.–4. trinn som lærer elevene livsmestring gjennom å mestre dagliglivets utfordringer, å identifisere og snakke om følelser, og å støtte andre.

Vi har nå lagt ut første modul, slik at du som er nysgjerrig kan ta en nærmere titt på programmet.

Les mer

Annonser